vodilna slika

Shamballa v Novem mestu

dne 08. 12. 2019, 18:00

Lokacija: Hotel Center, Glavni trg 23

Pridružite se nam na čarobenm decemberskem glasbenem popotovanju skozi mantre ter sproščanju ob Shamballini zvočni kopeli.

Vzrok večine naših težav je v tem, da smo pozabili peti, plesati in se smejati. Moderen način življenja, premlevanje preteklosti in zaskrbljenost glede prihodnosti nas držijo stran od notranjega miru. Ena izmed poti, ki vodijo k sebi, je zagotovo glasbena meditacija.

O Shamballi

Shamballa je konec leta 2014 izdala istoimenski prvenec na katerem so svoj glas mantram „posodili“ znani pevci in pevke. Tomi Meglič, Tinkara Kovač, Neisha, Urška Majdič, Nina Vodopivec, Anita Kay, Tanja Anžur, Marko Hatlak ter vrhunski indijski glasbenik, sin z grammyem nagrajenega Padmashri T.H. Vikku Vinayakram, Mahesh Vinayakram. Januarja 2016 so nastopili v razprodani Štihovi dvorani Cankarjevega doma, kjer je nastal material za drugo zgoščenko Sound Journey, ki je luč sveta ugledala junija 2016. V začetku letošnjega leta pa je izšla njihova tretja plošča z naslovom 108.

Posebnost in eden od namenov Shamballinih dogodkov je skupinsko petje. Vsi obiskovalci naših dogodkov so namreč tudi ustvarjalci, cilj skupinskega petja manter pa je stopiti v stik z notranjo tišino in izkušnjo le te poglobiti. Učinek skupinskega petje manter tako občutimo še kar nekaj časa po skupnem glasbeno-meditacijskem druženju.

Na dogodek se je potrebno prijaviti. Informacije & prijave na https://www.shamballa.si/dogodek/shamballa-v-novem-mestu/