vodilna slika

Akustični koncert Sandre Erpe in Andreja Barbiča

dne 09. 07. 2020, 19:00

Lokacija: Park Rastoče knjige, Novo mesto

Andreja Barbiča - Krta, ki bo otvoril naš mini koncert, je glasbena pot, kot pravi sam, vodila preko Karla Destovnika Kajuha do "rokenrola", Od Podžljebna, Tavžntrože, Stare Šule in El Kachonov do samega sebe, saj se tokrat predstavlja z avtorskim projektom. Prvi singel na samostojni glasbeni poti bo na radijskih postajah možno ujeti že letošnjo jesen. Do takrat - v živo!

Mini butični koncert INJA SESSIONS nadaljujemo z akustičnim nastopom Sandre Erpe. Sandra je magistrica primerjalne književnosti in deluje kot samozaposlena v kulturi (književnica, kantavtorica). Pisala je za najrazličnejše medije, poučevala delavnice kreativnega pisanja, se za kratek čas (za)mudila v glasbeni redakciji Radia Študent, sodelovala pri projektu reševanja bralnih težav pri otrocih, in ves čas nastopala predvsem kot kantavtorica. Objavljala je v najrazličnejših literarnih revijah, med vidnejše nagrade prišteva zmagovalno zlato kanto, ki jo je novembra 2018 prejela na festivalu Kantfest, nominirana je bila tudi za Zlato piščal, in sicer v kategoriji novinec leta 2016. Izdala je ploščo Sinonim za mojo mladost (2017), pesniško zbirko Prtljaga (2018) in biografijo Amy Winehouse (2019). Nastopila je na letošnjem Godibodi festivalu, v jeseni pa bo izdala svoj novi album, ki povezuje poezijo in glasbeno ustvarjanje.

Produkcijska hiša in založba INJA MUSIC RECORDS je sveža, butična založba iz Novega mesta, ki deluje pod okriljem producenta Igorja Iliča in glasbenice ter izvedenke za stike z mediji Anje Pavlin.

Četrtek, 9. julij 2020, ob 19. uri, Park Rastoče knjige