vodilna slika

Obisk delegacije iz partnerske občine Bihać

datum: 11. 07. 2007

Mestna občina Novo mesto se bo septembra znova udeležila sejma EKOBIS v Bihaću.

V sredo, 11. 7. 2007, je župan Alojzij Muhič gostil delegacijo partnerske Občine Bihać v sestavi: predsednik Gospodarske zbornice Unsko-sanskega kantona mag. Ismet Pašalić, predstavnik vlade Unsko-sanskega kantona Ante Marjanović, predsednik Občinskega sveta Občine Bihać Ivan Prša, sekretarka Občinskega sveta Občine Bihać Zlata Ibrahimpašić in pomočnica načelnika za razvoj, podjetništvo in obrt Kata Repac.

Namen srečanja je bil predvsem dogovor o udeležbi Mestne občine Novo mesto ter dolenjskih gospodarskih in obrtnih subjektov na 5. mednarodnem ekološkem sejmu EKOBIS, ki bo med 6. do 9. septembrom 2007 v Bihaću. Člani delegacije iz Bihaća pa so izrazili tudi pripravljenost za sodelovanje predvsem v projektih, ki jih finančno podpira Evropska unija.

Delegacijo sta poleg župana sprejela še podžupan Rafko Križman in direktor občinske uprave mag. Sašo Murtič. Po sprejemu je potekal sestanek s podpredsednikoma Obrtne zbornice Novo mesto Robertom Medletom in Jožetom Bevcem, namestnikom direktorja Gospodarske zbornice Dolenjske in Bele krajine mag. Janezom Cvelbarjem in direktorjem Zarje Milošem Dularjem.

 

 

Kabinet župana

nazaj