vodilna slika

Dobrodelna zumba v Športni dvorani Leona Štuklja

datum: 04. 12. 2010

Udeleženci so prispevali k nakupu dvigala za občanko iz Brusnic.

Danes od 17. ure dalje je v Športni dvorani Leona Štuklja potekala dobrodelna prireditev Zapleši z nami na dobrodelni zumbi. Prek 200 udeležencev je z nakupom vstopnice prispevalo k zbiranju sredstev za nakup dvigala, ki ga potrebuje Karolina Ban iz Brusnic, obolela za multiplo sklerozo. Z družino, šoloobveznim sinom in možem živi v hiši v mansardnem stanovanju, do katerega vodi 30 stopnic, ki ji predstavljajo zelo veliko, nepremagljivo oviro. Da bi svoji družini in predvsem sebi olajšala življenje, potrebuje zunanje hišno dvigalo.

K izvedbi prireditve, ki smo jo organizirali Mestna občina Novo mesto, Športni studio Nina Novo mesto in OZ Rdečega križa Novo mesto, so pripomogli številni posamezniki, društva in organizacije, ki se jim iskreno zahvaljujemo za pomoč.

S skupno akcijo zbiramo sredstva v Sklad za pomoč ljudem v stiski na TRR: 03150-1000011681, sklic 903021 pri OZRK Novo mesto, Rozmanova 30, Novo mesto in upamo, da nam bo v čim prej uspelo zbrati sredstva za nakup dvigala, ki stane približno 25.000 evrov. Vse občanke in občane vabimo, da se odzovete vabilu in tudi sami pomagate po svojih najboljših močeh.

 

Foto: Andrej Matič

 

Foto: Andrej Matič

nazaj