vodilna slika

Začetek del na Novem trgu 6

datum: 23. 02. 2016

Novi lastnik stavbe na Novem trgu 6, podjetje Trgograd iz Litije, danes pričenja s predpripravami na rušenje objekta. Delavci bodo najprej ustrezno pripravili okolico in opravili nujna dela v objektu.

Novo mesto, 23. 02. 2016 – Novi lastnik stavbe na Novem trgu 6, podjetje Trgograd iz Litije, danes pričenja s predpripravami na rušenje objekta. Delavci bodo najprej ustrezno pripravili okolico in opravili nujna dela v objektu. 

V sklopu priprave okolice bodo delavci prestavili ograjo na južnem delu objekta do pešpoti preko parka ter uredili gradbiščni vhod za osebna vozila in dovoz materiala na južnem delu objekta. Pričelo se bo tudi z izvajanjem del v objektu (izpraznitev stavbe). 

Nadaljnje postopke bo lastnik stavbe določil po pridobitvi dovoljenja za začasni gradbiščni priključek in zaporo pločnika. Po vzpostavitvi gradbiščnega priključka se bo gradbiščna ograja prestavila na območje parkirišč ob objektu, kar bo omogočilo večjo dostopnost za kamione. Parkiranje ob objektu bo do tedaj še vedno mogoče, zapirajo se le parkirišča na koncu objekta, na parceli, ki spada k objektu. O nadaljnjem poteku del bomo redno obveščali.

 

 

 

 

nazaj