VESELI_DECEMBER_2020_FBCPOST_01.jpg

Na #novomesto ZAME se obeta pester koncertni vikend

datum: 09. 12. 2020

V Veselem decembru z Zavodom Novo mesto pripravljamo več kot deset različnih dogodkov, ki jih bodo občani lahko spremljali prek spleta v Facebook skupini #novomesto ZAME in na Youtube kanalu KOOB Sessions. Od petka, 11. decembra, do nedelje, 13. decembra, se bodo vsak večer ob 19. uri izmenjali znani novomeški glasbeniki – skupina Generacija Rudolfovo, raper Mirko Grozny in skupina Generator.

Veseli december je letos drugačen in se seli na splet, kjer bo mogoče spremljati več kot deset dogodkov, tako koncerte kot tudi otroške predstave. Prvi glasbeni dogodki se bodo odvili v petek, 11. decembra, s koncertom Generacije Rudolfovo, v soboto, 12. decembra, s koncertom Mirka Groznyja in v nedeljo, 13. decembra, s koncertom glasbene skupine Generator.

Koncerte si bo mogoče ogledati ob 19. uri v Facebook skupini #novomesto ZAME ter na Youtube kanalu KOOB Sessions, na enak način pa bomo predvajali tudi vse prihodnje dogodke.

Vabimo vas, da se v Veselem decembru nagradite s kakovostnim in sproščujočim spletnim druženjem in se vključite v Facebook skupino #novomesto ZAME!

 

VESELI_DECEMBER_2020_FBCOVER_01

nazaj