BPu-eb9027.jpg

Decembrska poslanica župana Gregorja Macedonija

datum: 24. 12. 2020

Ob koncu leta je župan Gregor Macedoni voščil vsem občanom in občankam ter jim zaželel miren božič ter uspešen začetek leta 2021.

Decembrska poslanica je na voljo na YouTube kanalu Mestne občine Novo mesto!

 

Drage občanke in občani!

Ob zaključku leta in vstopu v novo leto sta bolj kot kdaj prej pomembni pozitivna naravnanost in povezanost ljudi. Praznični čas letošnjega leta je zagotovo dragocen, saj nas povezuje z mislijo, da nam stvari, ki resnično štejejo, nihče ne more vzeti, nič nas ne more ovirati pri tem, da mislimo in delamo dobro.

Z dobrimi občutki ter vizijo za boljšo prihodnost vseh občanov, smo se tudi v letu 2020 zagnano lotili projektov; mnoge med njimi smo že uspešno zaključili, za ostale smo zgradili trdne temelje v želji, da jih uresničimo v prihodnjih letih.

Izzivov tudi v prihodnje ne bo zmanjkalo, zato so naši cilji uprti v to, da poskrbimo za zadovoljne obraze, ki pričajo o tem, da je v Novem mestu resnično lepo živeti.

Letos vas vabim, da decembrsko dogajanje spremljate prek spletnih portalov, kjer smo v sodelovanju z Zavodom Novo mesto pripravili barvit program, ter katerega od vaših sprehodov opravite čez okrašeno mestno jedro.

Z željo in upanjem, da se bomo v naslednjem letu lahko osebno srečevali in ponovno zaživeli polno življenje kot skupnost, vam želim lepe božične praznike in uspešen začetek leta 2021. Srečno!

 

Gregor Macedoni,

župan Mestne občine Novo mesto

 

 

nazaj