bagola.jpg

Aljoša Bagola: KAKO IZGORETI IN VZETI ŽIVLJENJE V SVOJE ROKE

dne 04. 03. 2021, 18:00

Lokacija: Knjižnica Mirana Jarca in splet

Organizator: Splošne knjižnice Dolenjske, Bele krajine in Posavja

Splošne knjižnice Dolenjske, Bele krajine in Posavja vas v četrtek, 4. marca 2021, ob 18. uri vabijo na spletni literarni pogovor z Aljošem Bagolo o njegovi knjigi Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke.

Izraz izgorelost nam je v današnjih časih verjetno že vsem dobro poznan in zdi se nam, da o tem vemo vse. Največkrat ga povezujemo z izčrpanostjo zaradi dolgotrajnega intenzivnega dela. Izgorelost je motnja, ki jo je potrebno zdraviti, a je pogosto niti ne zaznamo. S svojo knjigo Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke nas bo avtor Aljoša Bagola popeljal med navdihujoče zgodbe, pretresljiva spoznanja in iskrena razmišljanja o tem, kako se spopasti z izkušnjo izgorelosti.

Ob današnjem vse hitrejšem tempu življenja se je pomembno znati ustaviti, si prisluhniti in najti kanček utehe za bolj mirno življenje. Predavanju lahko prisluhnete na YouTube kanalu Knjižnice Črnomelj.

Aljoša Bagola je eden izmed najvidnejših ustvarjalcev v slovenskem oglaševanju. Je zelo priznan in iskan predavatelj, kolumnist. Za svoje delo v oglaševanju je prejel preko 100 nagrad in priznanj na domačih in mednarodnih oglaševalskih festivalih. Bil je razglašen za slovenskega kreativnega direktorja desetletja. S svojo knjigo Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke prinaša iskreno osebno izpoved o soočenju z izgorelostjo.

Več informacij najdete na FB profilu Splošnih knjižnic Dolenjske, Bele krajine in Posavja.

nazaj