vodilna slika

Župan sprejel dekanice in dekane novomeških visokošolskih zavodov

datum: 28. 09. 2016

Župan Mestne občine Novo mesto Gregor Macedoni je v sredo, 28. septembra 2016, na sprejem povabil dekanice in dekane visokošolskih zavodov, ki imajo sedež v...

Župan Mestne občine Novo mesto Gregor Macedoni je v sredo, 28. septembra 2016, na sprejem povabil dekanice in dekane visokošolskih zavodov, ki imajo sedež v Novem mestu: Fakultete za industrijski inženiring Novo mesto, Fakultete za informacijske študije v Novem mestu, Fakultete za organizacijske študije v Novem mestu, Fakultete za poslovne in upravne vede Novo mesto, Fakultete za tehnologije in sisteme, Fakultete za upravljanje, poslovanje in informatiko Novo mesto, Fakultete za zdravstvene vede Novo mesto in Visoke šole za upravljanje podeželja Grm Novo mesto.

Župan, dekanice in dekani so skupaj obeležili začetek novega študijskega leta in izmenjali izkušnje iz preteklega obdobja. Predlogom in pobudam novomeške visokošolske sfere so prisluhnili tudi direktorica občinske uprave dr. Vida Čadonič Špelič, vodja urada za družbene dejavnosti dr. Jana Bolta in dozdajšnji predsednik Projektnega sveta za ustanovitev Univerze v Novem mestu izr. prof. dr. Janez Povh.

 DSC 0243.JPG

 nazaj