LD_Mavrica-cover.png

Vabilo na licitacijo likovnih del Novo mesto v gibanju

datum: 18. 12. 2018

Ob zaključku Štukljevega leta bo v petek, 21. decembra 2018 v Galeriji Simulaker, od 18. ure potekala licitacija 36 likovnih del slikarjev, članov Likovnega društva Mavrica. Licitacijo bo vodil Franci Kek.

Likovna dela so nastala v sklopu Galerije na prostem, ki že tradicionalno poteka zadnjo soboto v avgustu na Loki. Poleg članic in članov Likovnega društva Mavrica, so ustvarjali tudi slikarji iz Italije, Makedonije, Hrvaške in Iraka ter nekaj predšolskih in šolskih otrok. Povezovalna nit letošnje Galerije na prostem je bila Novo mesto v gibanju posvečena tematskemu Štukljevemu letu in 120. obletnici njegovega rojstva. Likovna dela je društvo doniralo Gimnastičnemu društvu Novo mesto, ki organizira licitacijo darovanih likovnih del. Sklicne cene se gibljejo od 250 do 300 EUR in 50 EUR za otroške izdelke.

Lepo vabljeni na prijeten dogodek.

Z nakupom likovnega dela pa boste omogočili Gimnastičnemu društvu Novo mesto, da bodo lahko nakupili nova vadbena orodja za svoje člane. Vsi kupci pa boste lahko z nakupom nove slike polepšali svoj dom ali obdarovali družinskega člana ali prijatelja v času veselega decembra.

Katalog lahko najdete v spodnji prilogi. 

 LD MAVRICA-KATALOG.pdf.pdf

 

štukelj

nazaj