_DSC0461.jpg

V Novem mestu bo prihodnje leto svetovno prvenstvo v karateju

datum: 18. 06. 2019

V soboto je podžupan Boštjan Grobler na rotovžu gostil predsednika Svetovne karate zveze (Shotokan Karate Do of United Nations - SKDUN) Aurela Patruja, ki si je s sodelavci ogledal lokacije za organizacijo Svetovnega prvenstva v karateju (v različici Shotokan), ki bo naslednje leto v Novem mestu, pri tem pa jih je najbolj navdušil Olimpijski center Novo mesto.

Predsednika Patruja je poleg sodelavcev spremljal tudi Franjo Horn, predsednik Karate kluba Novo mesto, ki je bil izbran za gostitelja svetovnega prvenstva. Po vsebinskem sestanku na rotovžu si je delegacija v spremstvu podžupana Boštjana Groblerja in v.d. direktorja Zavoda Novo mesto Jasne Dokl Osolnik ogledala Olimpijski center Novo mesto, ki jih je kot prizorišče Svetovnega prvenstva v karateju, ki bo potekalo od 9. do 11. oktobra 2020 v Novem mestu, navdušil. Izvedba svetovnega prvenstva prihodnje leto tako prinaša tudi dodatno promocijo Novega mesta in njegovih športno-turističnih potencialov. 

Podžupan Boštjan Grobler, predsednik Svetovne karate zveze (Shotokan Karate Do soboto je pof United Nations - SKDUN) Aurela Patruja, Franjo Horn, predsednik Karate kluba Novo mesto podžupana Boštjana Groblerja in v.d. direktorja Zavoda Novo mesto Jasne Dokl Osolnik

nazaj