_DSC3577.jpg

Pestro decembrsko dogajanje v Novem mestu

datum: 28. 11. 2019

Ta teden novomeški Glavni trg z namestitvijo lučk in ostale okrasitve že dobiva praznično podobo. Pestro dogajanje veselega decembra se sicer začne s prižigom luči in prihodom Miklavža prihodnji četrtek, 5. decembra, ob 17. uri. Tudi letos na Glavnem trgu od 16. decembra obiskovalce pričakuje bogat božični sejem z otroškim programom in številne brezplačne prireditve za vse generacije s tradicionalnim silvestrovanjem na prostem.

Na Novem trgu bo postavljeno veliko in atraktivno mestno drsališče s stezami za začetnike in bolj vešče drsalce, ki bo ob ugodnih vremenskih razmerah začel delovati 9. decembra. Možen bo tudi najem drsalk ter ostale športne in zabavne aktivnosti na drsališču. Zaradi postavitve in obratovanja drsališča, bo od decembra do sredine januarja oteženo parkiranje na Novem trgu.

Celoten program decembrskega dogajanja, ki ga pripravlja Zavod Novo mesto, je na voljo tukaj.

 

Povezane novice

28. november

Veseli december v Novem mestu

V veselem decembru vas vabimo na številne brezplačne dogodke za vse generacije. Veselega vzdušja in prazničnega dogajanja ne bo manjkalo, Novo mesto bo tudi letos praznovalo na obeh osrednjih mestnih...

več >

nazaj