spirit_slovenija.png

SPIRIT Slovenija vzpostavila informacijsko točko za podjetja za podporo gospodarstvu in blažitev posledic vpliva COVID-19

datum: 31. 03. 2020

Z namenom spopadanja s problematiko COVID-19 in učinkovitimi ukrepi za gospodarstvo, ki je eno najbolj prizadetih področij v državi, je javna agencija SPIRIT Slovenija vzpostavila informacijsko točko za podjetja - novo spletno mesto, na katerem lahko pridobite vse informacije o ukrepih za podporo gospodarstvu za blažitev posledic vpliva COVID-19 na enem mestu. V okviru spletnega mesta je pred kratkim zaživel tudi Poslovni forum, ki je namenjen neposredni in hitri komunikaciji med podjetji, izmenjavi informacij, uporabnih gradiv in dobrih praks.

Poleg informacijske točke za podetja, so  vzpostavili so tudi kanale Korona, Logistika in Uporabno, preko katerih lahko komunicirate tako z ekipo SPIRIT Slovenija kot z drugimi člani poslovnega foruma. Poslovni forum je zamišljen kot oblika medsebojne pomoči med podjetji, zato vas vabijo, da delite tako vprašanja kot rešitve. Sodelujete lahko tudi pri že obstoječih razpravah ali pa odpirate nove.

Za dostop je potrebna registracija preko spletne aplikacije na tej povezavi.

 

nazaj