01_PR_FI____002_.jpg

FIŠ vabi na predstavitev študijskih programov

datum: 27. 07. 2023

V četrtek, 17. avgusta 2023, ob 17. uri Fakulteta za informacijske študije vabi na virtualni informativni dan, kjer bodo predstavili vse študijske programe, zaposlitvene možnosti, vpisne pogoje in študentsko življenje.

Med trenutno najbolj zaželene poklice prihodnosti gotovo sodijo poklici iz področja informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT). Vse hitrejši tehnološki napredek današnje družbe namreč prinaša številne prednosti in priložnosti, pa tudi izzive in grožnje. Povpraševanje po strokovnjakih iz področja kibernetske varnosti, informatike, računalništva, podatkovne znanosti in uporabe IKT v poslovanju organizacij, bo zato tudi v prihodnje vse večje.

Fakulteta za informacijske študije, na kratko tudi FIŠ, je v jugovzhodni Sloveniji vodilna izobraževalna institucija na področjih računalništva in spletnih tehnologij, družboslovne informatike, podatkovnih znanosti in kibernetske varnosti. Nudijo pester nabor študijskih programov na vseh treh stopnjah, študirate pa lahko tako redno kot tudi izredno. FIŠ-evi študijski programi so zasnovani na način, da študentom omogočajo pridobivanje najbolj aktualnih teoretičnih znanj in praktičnih izkušenj potrebnih za uspeh v dinamičnem svetu informacijske tehnologije.

Dobro študijsko izkušnjo na FIŠ omogoča sodobna videokonferenčna oprema in pametne table, ki študentom vseh študijskih programov omogoča virtualno sodelovanje na predavanjih in vajah. Študenti FIŠ imajo tako vedno možnost, da se predavanj udeležijo v živo, v prostorih fakultete, ali preko spleta od koderkoli v Sloveniji ali tujini. Omeniti velja tudi FIŠ-eve vrhunske profesorje in raziskovalce, prijazne strokovne sodelavce ter tesno sodelovanje s podjetji iz lokalnega okolja.

Vabljeni na virtualni informativni dan preko apliakcije ZOOM. Za dodatne informacij preverite >>spletno stran fakultete.

nazaj