394.jpg

Koncert doma - v Novem mestu

datum: 14. 07. 2020

Novomeška glasbena skupina Tretji kanu vabi na Koncert doma - v Novem mestu ob 100. obletnici novomeške pomladi, ki bo v sredo, 15. julija, ob 19. uri v Parku Rastoče knjige (ob Knjižnici Mirana Jarca). Zaradi številnih krasnih odzivov na majski #koncertdoma, ki so ga v sklopu koncertov za neomejeno število poslušalcev pripravili na Valu 202, so se Tretji kanu odločili, da ga ponovijo doma – v Novem mestu. Tam, kjer se je vse skupaj pravzaprav začelo.

Po debitantskem albumu z naslovom V vesolje se je kanujevska družina podala novim pustolovščinam naproti. Plovemo je naslov drugega studijskega albuma indie pop zvrsti, ki v tretjega povabi z idejo o skupnosti in prijateljstvu. Saj vendar plovemo pod istim soncem, saj smo vendar vsi eno veliko pleme. Pod palubjem Tretjega kanuja najdemo vse prej kot žanrsko enakozvočje, rdeča nit albuma pa je v sporočilnosti in zgodbah, ki jih prevažajo v tem malem plovilu. Kompas je tokrat nastavljen proti domu.

Nastopili bodo v TRI: Anja Pavlin - Jan Medle - Tomi Perinčič.

Koncert je bil s četrtka, 16. julija, prestavljen na sredo, 15. julija, zaradi napovedi slabega vremena.


Lepo vabljeni vsi ljudje dobre volje! 

 

V sklopu kampanje 100 let novomeške pomladi sledi v poletnih in jesenskih mesecih vrsta manjših dogodkov, 26. septembra pa še osrednja prireditev. Podporniki projekta so Zavarovalnica Sava, zavarovalna družba, d.d., BTC d.d., Telekom Slovenije d.d., Krka, tovarna zdravil, d.d., skupina TPV, Renault in Petrol d.d.

 

logonmpom1

 

nazaj