urbanmakersapce-pisarne.jpg

Inovativnim podjetnikom oddamo prostore v Urbanmakerspace

datum: 20. 02. 2024

Mestna občina Novo mesto je v okviru projekta UrbaNMakerspace uredila in opremila poslovni prostor za inkubator UrbaNMakerspace, ki ponuja poslovne prostore za mlada inovativna podjetja in prostor oziroma delavnico, kjer bo sodobna tehnična oziroma robotska oprema, z namenom prenašanja izkušenj med podjetniki ter ustvarjanja novega znanja in dodane vrednosti. Vabljeni k oddajo prijav za prvo obravnavo vlog. Vloge sprejemamo do vključno četrtka, 29. februarja 2024.

Predmet javnega poziva je oddaja štirih pisarn v Urbanmakerspace (Novi trg 9):

  • pisarna v izmeri 17,45 m2 , za 2 osebi,
  • pisarna v izmeri 17,45 m2 , za 2 osebi,
  • pisarna v izmeri 21,95 m2 , za 2 osebi,
  • pisarna v izmeri 26,5 m2 , za 3 osebe.

Pisarne so namenjene mladim, zagonskim in inovativnim podjetjem s področja robotike in razvoja tehnologij pametnega mesta - IoT tehnologij.  Primerne so za takojšnjo uporabo, niso pa opremljene s pisarniško opremo. Pisarne bodo najemnikom na voljo vsak dan med 00:00 in 23:59, vse dni v tednu, tudi vikende in praznike. Najemniki boste imeli na naslovu Novi trg 9, Novo mesto možnost prijave poslovnega naslova.

Prostori UrbaNMakerspace

Razvojni center Novo mesto kot upravitelj prostorov UrbaNMakerspace zagotavlja oziroma izvaja dejavnost vzpostavitve in delovanja inkubatorja z vzpostavitvijo dveh tipov prostorov in sicer za nova startup podjetja in za uporabnike tehnične opreme v skupni učilnici (sodelovalni prostor).

Če se vidite kot del te inovativne skupnosti, vas vabimo k oddaji prijave! Javni poziv za oddajo poslovnih prostorov je odprt za vse inovativne potencialne podjetnike, nove in obstoječe startupe ter hitro rastoča podjetja, ki imajo potencial rasti in razvoja tehnologij, ki so zanimive za lokalno skupnost.

Oddajte prijavo in omogočite svoji ideji priložnost za rast v navdihujočem in inovativnem okolju Urbanmakerspace.  Rok za oddajo prijav za prvo obravnavo vlog je do vključno četrtka, 29. februarja 2024.

Javni poziv UrbaNMakerspace_12-02-2024 (1).pdf

Prijavni obrazec Urbanmakerspace.docx

Povezane novice

nazaj