vodilna slika

Koncert: Tretji kanu in El Kachon

dne 26. 01. 2019, 20:30

Lokacija: Gostišče Loka Novo mesto

Organizator: ŠKD Stara čolnarna Novo mesto

Društvo Stara Čolnarna vabi to soboto na prvi dogodek v koledarskem letu 2019. Skupaj bosta v dvorani Gostišča Loka nastopili skupini Tretji Kanu in El Kachon.

El Kachon so avtorski band, ki se napaja z zvoki rocka in bluesa, njihovo glasbo pa je enako pristno moč slišati tako v električni in akustični variantiizvedbi.

Kilometre so nabirali po številnih klubih in festivalih v Sloveniji in tujini, med drugim Schengenfestu, Rock Otočcu, Pivu in cvetju v Laškem, pa na Beograjskem in Užiškem blues festivalu, Zaječarski Gitarijadi, Bedem festu v Nikšiću, glasno so zveneli tudi v Badnu in Zurichu v Švici. Imeli so čast deliti oder z bandi kot so Gov`t Mule, Ana Popović, Jefferson Starship, Josipa Lisac, Bajaga, Majke, Parni Valjak, Let 3, Dan D in mnogimi drugimi.

Tretji kanu je glasbeni dvojec iz Novega mesta, ki deluje od leta 2015. Sestavljata ga Anja Pavlin in Jan Medle. Svojo prvo pesem »Ni prostora«, za katero sta posnela tudi videospot, sta izdala aprila 2016. Tako »Ni prostora« kot sledeča singla »V mleku« in »Hiše« so postali popevke tedna na Valu 202.

Vstopnice so na voljo v predprodaji v kavarni Gostišča Loka.

nazaj