vodilna slika

Rudi Potepuški

dne 05. 07. 2019, 10:00

Lokacija: Knjigarna Goga

Organizator: Založba Goga

 

Od 10.00 do 13.00 in od 15.00 do 17.00 Cirkuške delavnice – Cirkokrog / SLO

So vas kdaj zasrbeli prsti, da bi požonglirali s tremi pomarančami ali pa zavrteli krožnik na palici, kot to počnejo kitajski cirkusanti, a niste vedeli, kako bi se tega loti? Pri tem vam lahko pomagamo! Na naše delavnice ste vabljeni vsi, ki bi se radi naučili cirkuških in akrobatskih vragolij. V sproščenem okolju in pod budnim očesom naših mentorjev se lahko prav vsak nauči osnov rokovanja s cirkuškimi rekviziti in poleti v različnih akrobatskih položajih.

 

Ob 18.00 Diabollissimo – Abraham Till AUT, 40 min

Žonglerska predstava

Energetski ulični nastop, ki vključuje klovnenje, pantomimo, improvizacije, celo čarodejstvo in nazadnje, vendar ne nazadnje: izredno obvladovanje metulja oz. diabola –npr. zelo visoki meti do 35 metrov, žongliranje z več diaboli naenkrat itd .... Mešanica vseh teh elementov z izrazito in nalezljivo energijo performerja spremeni predstavo v izredno popotovanje od trika do trika, ki popelje občinstvo vseh starosti do velefinala.

 

Ob 19.00 Tri na dva – Trio Mio / DEU, 25 min

Akrobatska predstava

Navdušeni nad zgodbo prvega toplozračnega balona se trije mladi umetniki spopadajo z gravitacijo in izpolnijo svoje sanje o letenju. Vesel nastop z žongliranjem, diabolom in akrobatiko, ki vas vabi na hitro potovanje treh prijateljev, katerih iznajdljivost je brez meja. Poetična, ljubeče sestavljena predstava polna humorja, igrivosti in prisrčne zabave za celo družino.

 

Ob 20.00 Kabarete Simplozij - Andrej Rozman - Roza / SLO, 60 min

Cabaret

Kabarete Simplozij je predstava v predstavi: variete, sestavljen iz niza gledaliških točk in songov, je postavljen v okvir tekmovanja za izbor pesmi večera, na katerem se s hitrimi in učinkovitimi menjavami Roza spremeni v številne popolnoma različne like. Medtem ko "strokovna žirija izbira zmagovalca", si gledalci ogledajo še "nekatere žal povsem neznane posebnosti iz slovenske kulturne preteklosti".

 

Ob 21.00 Ana Čop & Prijatelja / SLO, 45 min

Koncert

Domačinka Ana Čop nas bo ob spremljavi Filipa Pavića in Jake Arha za zaključek večera popeljala na popotovanje po jazz klasikah. Lepo bo. :)    

 

Lepo vabljeni!

nazaj