vodilna slika

DIMEK & DAVOR KLARIČ / Z muziko o vinu in ljubezni na Festivalu novomeško poletje

dne 21. 07. 2021, 20:00

Lokacija: Park Rastoče knjige, Knjižnica Mirana Jarca

Organizator: Zavod produkcijska hiša INJA MUSIC

DIMEK & DAVOR KLARIČ / Z muziko o vinu in ljubezni

 

Če smo na otvoritvi festivala z Jurskim parom zmešali poezijo in harmoniko, je edino logično nadaljevanje našega druženja v Parku Rastoče knjige tudi sparitev vina in ljubezni. Še dobro, da se ravno v slednjem odlično znajdeta Jernej Dirnbek – Dimek in Davor Klarič, ki sta za na oder sestavila svoj “kantavtorski” glasbeni kabaret oziroma humoristični koncert. Če vam že sam zven njunih imen v OOOO in UUUU ne preoblikuje obraznih mišic, vam tukaj in zdaj razjasnimo obzorja.

 

Dimek je pevec, kitarist, predvsem pa avtor večine uspešnic skupine Mi2.  Davor Klarič je eden najbolj iskanih in legendarnih klaviaturistov v Sloveniji, tudi član skupine Mi2, Elevators, bivši član skupin Šank rock, Vlado Kreslin in Mali bogovi, Devil Doll, Samo Budna in band, Bilbi, S.O.S. (Sounds of Slovenia), igral je tudi v Magnificovi spremljevalni skupini Pissmakers in v skupini Laibach. Pa bomo, priznamo, ne prav skopi pri Davorjevem opisu, saj tudi za našo založbo Inja music redno skače po črno-belih tipkah in nas z radostjo in toplino napaja v svoji »Ditroit vadnici«.

 

Se vidimo v sredo, 21. julija ob 20. uri v parku Rastoče knjige. Dogodek je za obiskovalce brezplačen, le točni bodite, da si boste zaradi omejenega prostora zagotovili kar najboljši razgled. Za ovežitev bodo ponovno poskrbeli Vina Zajc. 

 

Več info na: festival@novomesko-poletje.com

nazaj