vodilna slika

POČITNIŠKI TEČAJ ŠIVANJA ZA OTROKE

od 04. 07. 2022 do 08. 07. 2022, 08:00

Lokacija: Novi trg 10, Novo mesto

končna_verzija s prijavo DVA TERMINA:
1. termin: 4. 7. do 8. 7.
2. termin: 25. 8. do 31. 8.

ČAS: od 8. do 12. ure

LOKACIJA: Novi trg 10, Novo mesto

PROGRAM PO DNEVIH:
1. dan: izdelava unikatne majice
2. dan: dokončanje unikatne majice
3. dan: poletna torba z žepi
4. dan: dokončanje poletne torbe z žepi
5. dan: šolska puščica z zadrgo

KAJ SE BODO NAUČILI: otroci se bodo naučili ukrojiti majico, torbo in puščico, pod individualnim nadzorom bodo izdelke tudi sešili na šiviljskem stroju. Pri majici se bo vsak otrok sam odločil, kako bo dokončal svojo majico, lahko jo bo okrasil s trakci, na njih dodal perlice, naredil aplikacijo, vezenino, skratka poskušali bomo, da otrok izrazi svojo kreativnost. Pri torbi bo lahko dodal vezenino in se sam odločil za dolžino naramnic. Pri šivanju puščice se bomo naučili prišiti zadrgo, na voljo bo več vzorcev blaga, otrok bo izbral po svojem okusu.

KOMU JE NAMENJEN: tečaj je namenjen osnovnošolskim otrokom, ki se želijo naučiti šivanja, ki radi ustvarjajo in imajo željo, da sami naredijo izdelke, ki jih bodo lahko nosili in uporabljali v šoli in prostem času. Tečaj bo prilagojen tako, da bomo otroka vodili korak za korakom, s prikazom postopkov, da bo lahko sledil in čim bolj samostojno ustvaril svoj izdelek.

OMEJENO ŠTEVILO: največ 10

CENA: 95 EUR

VKLJUČENO V CENO: celoten material za vse 3 šiviljske izdelke, vsi potrebni šiviljski pripomočki, nadzorovana uporaba navadnega in overlock šivalnega stroja in prigrizki.

Dodatne INFORMACIJE na:
051 656 807 (Klavdija) ali na klavdija.macedoni@gmail.com Po prijavi prejmete podatke za plačilo akontacijo tečaja v višini 30 €. S tem ima otrok zagotovljeno mesto na tečaju.

PRIJAVNICA:
https://forms.gle/zLMe29jLYdZD2x3VA