DSC_7471.jpg

Vrtčevskim otrokom nagrade za sodelovanje na občinskem likovnem natečaju

datum: 21. 10. 2024

Na Mestni občini Novo mesto smo skupaj s Svetom za preventivo in vzgojo v cestnem prometu v času Evropskega tedna mobilnosti otroke nagovorili z likovnim natečajem »Varno čez cesto«, nagrajenci pa so presegli pričakovanja našega poziva. Prejeli smo 112 likovnih del 10 vrtčevskih enot in izbrali 7 nagrajencev, ki so danes v Knjižnici Mirana Jarca iz rok podžupana Urbana Kramarja in direktorice dr. Jana Bolta Saje prejeli nagradne skiroje.

Priznanje za sodelovanje na likovnem natečaju »Varno čez cesto« so prejeli Vrtec Brusnic, Vrtec Ciciban – enota Ciciban, Vrtec Ciciban – enota Kekec, Vrtec Ciciban – enota Labod, Vrtec Modrinček, Vrtec Otočec, Vrtec Pedenjped – enota Sapramiška, Vrtec Pedenjped – enota Videk, Vrtec Ringaraja in Vrtec Stopiče.

Priznanja in nagrade za izstopajoče likovne izdelke so prejeli Tim Zavodnik iz vrtca Brusnice, Alisija Mišić iz vrtca Ciciban, Lea Bograf iz vrtca Modrinček, Brina Strmole iz vrtca Otočec, Zala Jakša iz vrtca Pedenjped, Lara Sočič iz vrtca Ringaraja in Ela Krakow iz vrtca Stopiče. Njihova likovna dela in dela ostalih vrtčevskih otrok bodo do 29. novembra 2024 razstavljena v atriju Knjižnice Mirana Jarca.

pozdrav podžupana

nazaj